Головна Новини Суспільство Екологія Заброднюється вода, повітря: у Міндовкіллі підрахували, як війна вплинула на довкілля за три місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Заброднюється вода, повітря: у Міндовкіллі підрахували, як війна вплинула на довкілля за три місяці

Завданні збитки лісництва оцінюють у 13,2 млрд грн

24 травня 2022, 21:36
Поділіться публікацією:

Наслідки російської агресії для довкілля в Україні є катастрофічними. Фахівці заявляють, що знищується біорізноманіття, забруднюється вода, повітря, грунти. Про це повідомляють у Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів.

Заброднюється вода, повітря: у Міндовкіллі підрахували, як війна вплинула на довкілля за три місяці

Забрюднюється вода та повітря (фото з відкритих джерел)

"Три місяці війни: про що мовчить українська природа. Природа також є жертвою цієї війни. Поряд з українцями від російської агресії страждає наше довкілля. З першого дня російського вторгнення ми фіксуємо всі екологічні злочини окупанта, щоб надалі пред’явити рф "рахунок" у міжнародних судах",- йдеться у повідомленні.

Окрім цього, фахівці створили інфографіку, де показали лише декілька ключових фактів шкоди, яку упродовж трьох місяців завдали рашисти в довкіллєвій сфері.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти скаржаться на знецінення рубля та зростання цін. Через санкції, пов'язані з військовою агресією проти України, в Російській Федерації страждає економіка, зокрема знецінюється рубль. СБУ перехопила одну з розмов, у якій окупант скаржиться другові на підвищення цін, і що рубль перетворюється на "фантики". Деяким загарбникам пощастило повернутися з України з пораненнями, за які їм дають виплати. Проте, судячи з усьому, вони не такі й великі, як очікували окупанти. Солдат РФ скаржиться у розмові другові на те, що отримав 3 млн рублів, але зміг за ці гроші купити автомобіль 2012 року, оскільки цих грошей недостатньо навіть, щоб придбати однокімнатну квартиру десь у глибинці, оскільки ціни дуже піднялися.

 

Заброднюється вода, повітря: у Міндовкіллі підрахували, як війна вплинула на довкілля за три місяці - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини