Головна Новини Суспільство Екологія Обміняти лампу розжарювання на LED можна у відділенні “Укрпошти”: деталі програми
commentss НОВИНИ Всі новини

Обміняти лампу розжарювання на LED можна у відділенні “Укрпошти”: деталі програми

Програма відбуватиметься у декілька етапів

11 січня 2023, 15:59
Поділіться публікацією:

Заміна ламп розжарювання на нові світлодіодні LED-лампи проходитиме у відділеннях "Укрпошти" поетапно в усіх регіонах. Про це пишуть “Коментарі” з посиланням на Telegram-канал “Укрпошти”. 

Обміняти лампу розжарювання на LED можна у відділенні “Укрпошти”: деталі програми

Фото: https://pixabay.com/


У компанії повідомили, що 16 січня стартує бета-тестування реєстрації в застосунку “Дія”. Після цього проєкт запуститься у звичайному режимі — орієнтовний початок — кінець січня. Обмін ламп розжарювання на LED можливий після реєстрації в “Дії”. У додатку можна отримати повідомлення-підтвердження, що лампи у відділенні. Інший спосіб — прийтти у відділення “"Укрпошти”" і на місці дізнатися, чи є лампи.  


"Постачання ламп пройде у кілька етапів протягом кількох тижнів, а обмін охопить навіть пересувні відділення у малих селах. Терміни видачі залежать в першу чергу від постачання", — сказано у повідомленні. 


У логістичному операторі зауважили, що для обміну людині потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП (індивідуальний податковий номер) та справні лампи розжарювання. 


В "Укрпошті" підкреслили, що проект реалізується за підтримки Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації, а також Європейського Союзу. 


Як відомо, під час звернення Президента України до учасників конференції "Солідарні з українським народом" Володимир Зеленський зауважив, що практичним результатом конференції могла б стати домовленість про фінансування проєкту із закупівлі LED-ламп для України. За його словами, 50 мільйонів таких ламп дадуть змогу заощадити близько 1 гігавата електрики. Враховуючи, що середній дефіцит у нашій енергосистемі близько 2,5 гігавата, цей проект також має суттєво допомогти.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 січня 2023, 16:08

Поки запустять цю програму, вже і період довгих ночей скінчіться. Відповідно, і навантаження/споживання енергії для освітлення зменшиться. Краще б доручили комусь більш спритному, може Новій пошті або ще комусь.


Новини