Головна Новини Суспільство Екологія Ці країни будуть у безпеці перед обличчям катастрофи
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці країни будуть у безпеці перед обличчям катастрофи

Нова Зеландія найбезпечніша країна, яка найкраще пристосована до зміни клімату.

3 листопада 2022, 23:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гігантські повені, пожежі, посухи, постійні зливи, урагани та небувала спека. Кожна людина на Землі все частіше стикається з цими природними явищами через кліматичні зміни. За прогнозами вчених у майбутньому нас чекають великі міграційні кризи, що можуть призвести до нових конфліктів. Однак, науковці-кліматологи визначили п’ять країн, які найбільш сприятливі для людей, попри постійні кліматичні зміни. Дослідження провели Нік Кінг і професор Алед Джонсон з Глобального інституту сталого розвитку в Англії.

Ці країни будуть у безпеці перед обличчям катастрофи

Пожежа. Фото з відкритих джерел

Дослідження вчених вивчило фактори, які можуть призвести до знищення цивілізації. Серед усіх країн Нова Зеландія виявилась найбільш стійкою для можливих майбутніх загроз.

У своїй праці науковці використали дані про руйнування природного середовища, обмеженість ресурсів, ріст населення та зміну клімату, яка загалом посилює усі негативні фактори та тенденції.

За цими показниками визначили п’ятірку найбільш сприятливих країн до катастроф викликаних зміною клімату:

  • Нова Зеландія;
  • Ісландія;
  • Великобританія;
  • Австралія;
  • Ірландія.

В цих країнах практично не змінюються погодні умови, спостерігається низька температурна мінливість, а також вони можуть забезпечити себе геотермальною та гідроелектроенергією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про семиметрового пітона, який з'їв жінку в Індонезії, коли та пішла збирати каучук на місцеві плантації.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія відправить великий магніт вагою 200 тонн до Франції в рамках наукової ядерної програми, попри санкції, які накладені на РФ через повномасштабне вторгнення в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини