Головна Новини Суспільство події Звільнений з полону боєць «Азову» освідчився коханій
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений з полону боєць «Азову» освідчився коханій

Хлопець був у полоні понад два роки

сьогодні, 13:28
Поділіться публікацією:

Звільнений з російського полону захисник Маріуполя, боєць "Азову" Ілля зробив пропозицію коханій дівчині Маргариті. Зворушливі фото наречена опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Звільнений з полону боєць «Азову» освідчився коханій

Ілля та Маргарита. Фото: manzhos_ri/Instagram

"Не очікувала, що це буде так швидко. Думала, що йому ще потрібен час для такого важливого кроку. Проте, я помилялася", — зазначила дівчина.

За даними Маріупольської міської ради, Ілля під час блокади Маріуполя захищав місто, перебував на меткомбінаті "Азовсталь". Після чого потрапив до російського полону, де провів понад двох років. 14 вересня відбувся обмін полоненими, в рамках якого вдалося визволити з неволі 23 військових "Азову". Серед них був і Ілля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

13 та 14 вересня повернулися бійці "Азову" з полону

"Азовці" потрапили до обміну вперше за тривалий час. Це група переважно з жінок. Про це повідомили у Патронатній службі "Азову", інформує портал "Коментарі".

З травня 2023 року та липня, коли з Туреччини повернулися командири "Азову", не відбувалося жодних великих обмінів. Нещодавно очільник ГУР МО Кирило Буданов повідомив, що пріоритетом у майбутніх обмінах полоненими з Російською Федерацією будуть тяжко поранені, жінки, та всі, хто захищав "Азовсталь".

"Кожен і кожна, хто витримав полон, отримали дуже важкий і травматичний досвід. Тож Патронатна служба "Янголи Азову" бере під свою опіку військових, які пройшли через полон, і буде забезпечувати їх лікування, реабілітацію та відновлення. Для кожної родини, яка сьогодні побачить і почує голос своєї найріднішої людини, це — найщасливіший момент із лютого 2022 року. Але ми повинні далі боротися за всіх тих воїнів "Азову", які досі в полоні Росії", – зазначили у службі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини