Головна Новини Суспільство події Зустріч Дуди із Зеленським так і не відбулася: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Дуди із Зеленським так і не відбулася: у чому причина

Дуда не зміг зустрітися із Зеленським через "жорсткий графік"

20 вересня 2023, 07:14
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда не зміг провести переговори з українським лідером Володимиром Зеленським під час візиту до Нью-Йорку. Хоча перед цим, як у Польщі, так і в Україні, говорили, що така зустріч точно відбудеться, що дуже важливо на тлі нової кризи у відносинах двох країн через рішення Варшави продовжити заборону на ввезення українського зерна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Wprost".

Зустріч Дуди із Зеленським так і не відбулася: у чому причина

Володимир Зеленський та Анджей Дуда. Фото: з відкритих джерел

Польський лідер повідомив журналістам, що запланована зустріч із Володимиром Зеленським не відбулася через перенесення часу його виступу на Генасамблеї ООН.

"Порядок денний засідання значно змінився. Зустріч мала відбутися об 11:30, якраз під час мого виступу. У кожного тут свій дуже суворий розпорядок дня", — заявив Анджей Дуда.

Президент Польщі зазначив, що зараз це питання "знято з порядку денного", але він не виключає, що зустріч відбудеться в інший більш вдалий час.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський подякував президенту Європейської комісії Урсулу фон дер Ляйєн за те, що Єврокомісія зняла ембарго на експорт українського зерна та продуктів харчування до Румунії, Болгарії, Польщі, Словаччини та Угорщини. При цьому три останні вже заявили, що продовжать зернове ембарго, незважаючи на рішення Єврокомісії (Угорщина – і зовсім на 24 види української сільгосппродукції). Як ситуація може розвиватись далі? Як має діяти Україна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які очікування від зустрічей Володимира Зеленського у США – якими можуть бути домовленості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини