Головна Новини Суспільство події ЗСУ знищили ворожий склад із боєприпасами, який горів майже 3 години
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ворожий склад із боєприпасами, який горів майже 3 години

Сергій Гайдай спростував інформацію про нібито обстріл житлового сектора населеного пункту, що розповсюджується окупантами.

11 квітня 2022, 11:00
Поділіться публікацією:

У Луганській області українські захисники провели блискучу спецоперацію, знищивши склад із боєприпасами російської армії. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЗСУ знищили ворожий склад із боєприпасами, який горів майже 3 години

Склад із боєприпасами. Фото: з відкритих джерел

У якому саме населеному пункті Луганської області знаходився склад із боєкомплектом зі зрозумілих причин не повідомляється.

При цьому Сергій Гайдай зазначив, що росіяни, зрозумівши, що горить великий склад з боєприпасами, вирішили перебити інформаційну хвилю. Саме тому сепарськими та російськими пабликами почали розповсюджуватись повідомлення про те, що ЗСУ нібито обстріляли мирних жителів Донбасу, що, звичайно ж. Чи не відповідає дійсності.

Губернатор Луганщини назвав вдалу спецоперацію українських захисників ще однією перемогою. За словами Сергія Гайдая, ті ворожі боєприпаси, які палали понад 2,5 години, вже сьогодні могли бути спрямовані як проти українських захисників, так і проти мирних громадян. Тепер же на одну загрозу поменшало. Українські захисники впевнено продовжують давати відсіч спробам окупантом піти у наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що ні президент, ні український народ, ні українські захисники не погодяться окупацією Донбасу та встановлення там російської окупаційної влади. Тому якщо ситуація буде розвиватися не в кращому для України сценарії і Донбас буде окупований повністю, війна в Україні суттєво затягнеться – поки весь Донбас не буде звільнений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини