Головна Новини Суспільство події ЗСУ знищили командира та начштабу мотострілецького полку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командира та начштабу мотострілецького полку окупантів

Командування окупантів поповнили список "200"

29 березня 2022, 01:15
Поділіться публікацією:

Командира  та начальника штабу 503-го мотострілецького полку 19-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії Росії ліквідували наші військовослужбовці. Агресори поповнили список "200". Про це інформують в Міністерстві оборони України.  

ЗСУ знищили командира та начштабу мотострілецького полку окупантів

ЗСУ ліквідування командування окупантів (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні, у ході боїв, українські воїни організували зустріч з дияволом черговій партії російських воєнних злочинців", — зазначено в оприлюдненій інформації  українського Міністерства оборони.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові ліквідували "кадирівців" з Росгвардії. Військовослужбовці ЗСУ  під час бойових зіткнень знищили трьох чеченських окупантів з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили багато трофеїв: бойовий БТР "кадирівців" та їх зброю. В запеклій бойовій сутичці ліквідовані три представники  Росгвардії, які були бійцями  94-му полку бригади, місце дислокації -м.Гудермес, та  в 96-му полку,  місце дислокації — м.Урус-Мартан  в Чеченській республіці. Представники Закарпатської бригади  вилучили в чеченських окупантів особисті жетони та наступні документи: шляховий лист водія БТР-80  та дані кермувальника, командира машини, тут ще були вказані витрати пального тощо.  Ще трофеєм українських вояків став зошит зі списком особового складу:  тут йшлося про 14 військових та одного офіцера. Були тут і відомості про бойову техніку підрозділу – чотири бронетранспортери "БТР-80" і три військові вантажівки "Урал 4320". В повідомленні пресслужби Закарпатської бригади зазначається, що українські бійці взяли трофеї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини