Головна Новини Суспільство події Українські військові ліквідували «кадирівців» з Росгвардії, трофеї – бойовий БТР та зброя: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові ліквідували «кадирівців» з Росгвардії, трофеї – бойовий БТР та зброя: подробиці

Знищено трьох чеченських окупантів та захоплено трофеї: бойовий БТР «кадирівців" та їх зброю

25 березня 2022, 17:25
Поділіться публікацією:

Військовослужбовці ЗСУ  під час бойових зіткнень знищили трьох чеченських окупантів з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили багато трофеїв: бойовий БТР "кадирівців" та їх зброю.

Українські військові ліквідували «кадирівців» з Росгвардії, трофеї – бойовий  БТР та зброя: подробиці

Українським бійцям дісталася трофейна зброя та техніка / фото facebook.com/128brigadeю/

 Про це інформують представники пресслужби 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

"Судячи з документів, Закарпатській бригаді намагалися протистояти гвардійці 46-ї окремої бригади оперативного призначення нацгвардії Росії – найбільшого з’єднання військ Росгвардії, яке базується в Чечні. Це з’єднання було створене ще в 2000 році для боротьби з силами чеченського спротиву, котрі воювали з Кремлем, тому має тривалий досвід бойових дій. Однак він не допоміг при зустрічі зі штурмовиками 128 бригади Збройних Сил України", — зазначено в інформації бригади. 

 В запеклій бойовій сутичці ліквідовані три представники  Росгвардії, які були бійцями  94-му полку бригади, місце дислокації -м.Гудермес, та  в 96-му полку,  місце дислокації — м.Урус-Мартан  в Чеченській республіці.

Представники Закарпатської бригади  вилучили в чеченських окупантів особисті жетони та наступні документи: шляховий лист водія БТР-80  та дані кермувальника, командира машини, тут ще були вказані витрати пального тощо.  Ще трофеєм українських вояків став зошит зі списком особового складу:  тут йшлося про 14 військових та одного офіцера. Були тут і відомості про бойову техніку підрозділу – чотири бронетранспортери "БТР-80" і три військові вантажівки "Урал 4320".

В повідомленні пресслужби Закарпатської бригади зазначається, що українські бійці взяли трофеї – неушкоджений БТР-80 та зброю – кулемети Калашникова, автомат Калашникова, снайперську гвинтівку Драгунова (СВД) з боєприпасами.

Нагадаємо, що сайт Коментарі інформував про те, що На Запоріжжі українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини