Головна Новини Суспільство події ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію

Новий полонений 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади, взятий у ході зіткнення з підрозділом 58-ї армії РФ. Постійне місце дислокації в/ч 47084 – м. Владикавказ, республіка Північна Осетія – Аланія

22 березня 2022, 10:52 comments18188
Поділіться публікацією:

Бійці 128-ї бригади взяли в полон високопоставленого штабіста 58-ї російської армії, підполковника Олександра Кошеля. Відразу після того, як Кошель був узятий у полон, росіяни зробили відчайдушну спробу відбити ворожого підполковника, намагаючись його звільнити. Задля цих цілей у небо навіть було піднято авіацію. Противник вів вогонь по українських штурмовиках. Внаслідок обстрілу ніхто з українських захисників не постраждав. Полонений вже знаходиться в безпечному місці. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив у Facebook у військовий 128-й окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади Ярослав Галас.

ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію

Підполковник Олександр Кошель. Фото: Facebook Ярослав Галас

Після того, як військові ЗСУ доглядали особисті речі підполковника, з'ясувалося, що Кошель носить труси та шкарпетки ЗСУ.

Постійне місце дислокації підполковника, начальника групи інформаційно-психологічної протидії в/ч 47084 – Владикавказ, республіка Північна Осетія – Аланія.

Що ж до такого прагнення російських окупантів звільнити свого командира, то українські захисники вже мають це пояснення – тепер уже полонений Кошель мав прямий зв'язок з командувачем 58 армії РФ генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом. Про те, як відбувається виконання поставлених завдань, він нагору доповідав щодня.

Цікавим є ще той факт, що ворожий підполковник родом із України. Він родом із одного із сіл у Волинській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли, на скільки в окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства, щоби продовжувати військове вторгнення в Україну.

ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію - фото 2
ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію - фото 3
ЗСУ взяли в полон підполковника, для порятунку якого окупанти навіть підняли авіацію - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини