Головна Новини Суспільство події ЗСУ вже під Херсоном: стало відомо, де точаться бої
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вже під Херсоном: стало відомо, де точаться бої

Тактичні перемоги українських військових мають обов'язково перерости у повноцінний контрнаступ

14 червня 2022, 15:20 comments1791
Поділіться публікацією:

Другий тиждень поспіль українські захисники продовжують свій наступ у бік тимчасово окупованого Херсона. Бійці поступово звільняють від загарбників раніше окуповані населені пункти. Тактичні успіхи дають можливість українській армії переходити до наступного етапу оборонної операції, починаючи бої у Томіній балці, яка вже зовсім близько до Херсона. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив радник голови Херсонської ОВ Сергій Хлань.

ЗСУ вже під Херсоном: стало відомо, де точаться бої

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Радник голови Херсонщини зазначив, що раніше повідомлялося про те, що українським захисникам вдалося повернути під контроль України селище Таврійське. Тепер українські бійці вже просунулися на 5 км уперед від раніше звільненого населеного пункту. Незабаром почнуться бої в Томіній Балці, яка за 20 км від Херсона. У ці хвилини бої точаться між Таврійським та Томіною Балкою.

Сергій Хлань упевнений, що тактичні успіхи українських воїнів мають перетрусити у повноцінний контрнаступ на південній частині України.

За словами радника, спроби окупантів відбити раніше зайняті позиції закінчуються тим, що росіянам доводиться відкочувати ще більше. День за днем Україна відвойовує свої території на півдні.

Також Хлань наголосив на професіоналізмі українських військових, які на відміну від окупантів не ведуть хаотичний масований обстріл, усе порівнюючи землею. ВСУ б'ю прицільно за живою силою супротивника, зосередженням військової техніки та складами з боєприпасами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна визначилися з новою сакральною датою у війні в Україні. Знову свої слова скаже пропаганда.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пушилін визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини