Головна Новини Суспільство події ЗСУ вперше в історії знищили російську САУ "Тюльпан" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вперше в історії знищили російську САУ "Тюльпан" (ВІДЕО)

Збройні сили України вперше у сучасній історії знищили російську САУ "Тюльпан"

22 травня 2022, 16:40 comments4813
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують завдавати російським окупантам збитків. На Луганщині нашим бійцям, вперше в сучасній історії, вдалося знищити ворожу САУ "Тюльпан". Про це повідомляється на Facebook — сторінці СтратКому ВСУ.

ЗСУ вперше в історії знищили російську САУ "Тюльпан" (ВІДЕО)

Російська САУ до та після удару / Фото з фейсбуку СтратКом ЗСУ

Відомо, що техніку противника зафіксували в районі міста Рубіжне "завдяки" зливу даних від російських пропагандистів. Як виявилося, із цієї самохідної артилерійської установки ворог знищив міст між Сєверодонецьком та Лисичанськом.

У мережі з'явилося відео, як українські бійці знищують ворожу техніку і це перше документальне підтвердження знищення САУ відповідного класу в сучасній історії.

До слова, САУ "Тюльпан" призначений для знищення укріплених будівель, фортифікаційних споруд, скупчень живої сили та озброєння та військової техніки противника, а також знищення об'єктів та цілей, поразка яких іншим артилерійським знаряддям недоступна.

Нагадаємо, що розвідники ДШУ продовжують знищувати російських загарбників разом із бойовою технікою. Причому українські військові виконують майстерно свої завдання, перебуваючи не лише на самому "передку", борючись на полі бою, а й у тилу ворога.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сорські піхотинці з 501-го окремого батальйону морської піхоти у взаємодії з воїнами Сил спеціальних операцій ЗС України за допомогою ПТРК "Стугна" знищили російську БМП-3, вартістю понад 1 млн доларів.

Читайте також, що українські воїни-розвідники показали, як після виконання бойового завдання у тилу противника спалюють танк російських окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

голлос

22 травня 2022, 22:42

А не чего не смущает что буква Z немного толще нарисована чем на первом снимке !!!!!!!!!


Новини