Головна Новини Суспільство події ЗСУ пішли у контрнаступ на двох напрямках, – Залужний
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ пішли у контрнаступ на двох напрямках, – Залужний

Найзапекліші бої в цей час на Луганському напрямку - у районі Попасної, Кремінної та Торського.

5 травня 2022, 13:42 comments1952
Поділіться публікацією:

Українські захисники перейшли від оборонної операції до контрнаступних дій на Харківському та Ізюмському напрямах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного під час розмови з головою об'єднаного комітету керівників штабів США генералом Марком Міллі.

ЗСУ пішли у контрнаступ на двох напрямках, – Залужний

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Валерій Залужний розповів, що він у розмові зі своїм американським колегою поінформував американських партнерів, як справи на фронті. Зокрема, було наголошено, що ворог перекинув основні свої війська на Луганський напрямок. Саме тому котрий день поспіль точаться запеклі бої в районі населених пунктів Попасна, Кремінна та Торське. Ворог намагається втриматися на зайнятих позиціях та наступати. ЗСУ продовжують виконувати оборонну операцію, не даючи противнику просунутися вперед.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, кардинально інакше виглядає ситуація на Слобожанському напрямку. На Харківському та Ізюмському напрямках українська армія не лише стримує атаки супротивника, а й переходить у контрнаступ, вибиваючи ворога з раніше зайнятих територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данілов не порадував українців своїми прогнозами про те, що не варто очікувати на закінчення війни в найближчому майбутньому. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому українцям справді потрібно набратися терпіння та не чекати, що "гаряча фаза" війни закінчиться найближчими місяцями. До того ж, привертає увагу агресивна риторика, яка набирає обертів у Росії, що точно свідчить, що ворог поки що світ не налаштований.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/54
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини