Головна Новини Суспільство події ЗСУ під час спецоперації захопили російський "Панцир" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ під час спецоперації захопили російський "Панцир" (ФОТО)

Ще один вагомий трофей наших військових - ворожий "Панцир-С1"

10 березня 2022, 22:40
Поділіться публікацією:

Військові українських Сил спеціальних операцій мають на своєму рахунку ще один вагомий трофей — ворожий "Панцир-С1" – зенітний ракетно-гарматний комплекс. Про це інформують в соціальних мережах представники Сухопутних військ.

 ЗСУ під час спецоперації захопили російський "Панцир" (ФОТО)

ЗСУ захопили російський "Панцир" (facebook.com/UkrainianLandForce)

Як зазначено в повідомленні, на рахунку українських захисників ще одна успішна операція,  яка принесла військовослужбовцям  "особливий" трофей: було захоплено російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1.

 Завданнями для  цієї техніки є насамперед створення ближнього прикриття цивільних і військових об'єктів, зокрема, комплексів протиповітряної оборони великої дальності від  можливих засобів повітряного нападу з неба.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Запоріжжі ВСУ захопили військову техніку окупантівГолова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух розповів про знищення та захоплення військової техніки противника. Чиновник розповів, що під час бойового зіткнення в одному з населених пунктів наші військові знешкодили російський позашляховик багатоцільового призначення ГАЗ-2330, а одну машину затрофеїли. Також голова ОДА звернувся до мешканців області із закликом отримувати достовірну інформацію про ситуацію у всьому Запорізькому краї України лише з офіційних українських електронних ресурсів та налаштовувати свої радіоприймачі на українські хвилі. 

Також "Коментарі" повідомили, що українська "Верба" обстріляла позиції російських окупантівЗахисники нашої  країни  кожного дня  завдають  нищівних ударів російським  агресорам. Як результат, вони  несуть відчутні втрати своєї бойової  техніки та живої сили. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини