Головна Новини Суспільство події Українська "Верба" обстріляла позиції російських окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська "Верба" обстріляла позиції російських окупантів (ВІДЕО)

Не уточнюється ні локація, ні дата застосування РСЗВ

10 березня 2022, 20:45 comments3934
Поділіться публікацією:

Захисники нашої  країни  кожного дня  завдають  нищівних ударів російським  агресорам. Як результат, вони  несуть відчутні втрати своєї бойової  техніки та живої сили.

Українська "Верба" обстріляла позиції російських окупантів (ВІДЕО)

Українські військові дали гідну відсіч ворогові (фото з відкритих джерел)

Відчутно допомагає  побороти ворога в тому числі й передана нашими партнерами з-за кордону техніка. На  цей раз  в кадр потрапила наша вітчизняна реактивна система "Верба", яка  "вітає" окупантів та їх позиції на нашій землі.

Ці кадри в  своєму Телеграм-каналі розмістив  посадовець  Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко. "Українська "Верба"дає прикурити окупантам", — зазначено під відео. Але не згадується ні локація, ні дата застосування ракетної системи залпового вогню.

Важливо, що  так звана бойова машина — 21 У "Верба" — українська реактивна система залпового вогню, що складається з шасі КрАЗ-6322-010 і бойової частини БМ-21"Град". Її представили в 2015 році  спеціалісти  Харківського КБМ ім. Морозова. Зараз  пускову установку  змінили та вдосконалили, якщо порівнювати з БМ — 21 "Град". З’явились  системи навігації, зв'язку, вирівнювання і стабілізації платформи. Також у реактивну систему залпового вогню впроваджено  заряджаючу машину, що автоматизує процеси  зарядки. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські ППО збили крилату ракету над Краматорськом. Військові українських ППО поцілили в крилату ракету неподалік Краматорська, що на Донеччині. Про це написав в Телеграм радник  міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. На  відеоролику  можна побачити, як військовослужбовці  нашої протиповітряної  оборони  поцілили і знищили  ворожу ракету над територією  міста Краматорськ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини