Головна Новини Суспільство події Зробимо армію сильнішою: 1000 гривень з "Дії" можна перерахувати ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зробимо армію сильнішою: 1000 гривень з "Дії" можна перерахувати ЗСУ

Міністерство цифрової трансформації дозволить переказувати армії гроші, отримані вакцинованими українцями в рамках програми «Підтримка»

25 лютого 2022, 20:20 comments1283
Поділіться публікацією:

Якщо ви ще не витратили свою "ковідну" тисячу, ви можете відправити її українським військовослужбовцям, зокрема, благодійному фонду МБФ "Повернися живим". Про це на своєму Telegram-каналі міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Зробимо армію сильнішою: 1000 гривень з "Дії" можна перерахувати ЗСУ

1000 гривень із "Дії" можна перерахувати ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Кошти з "еПідтримки" можна витратити на допомогу українській армії. "Кошти можна переказати через Portmone — усю суму виплати в 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській карті "Підтримки"", — йдеться у повідомленні.

Щоб перерахувати гроші на потрібні українській армії, перейдіть за посиланням.

Як повідомляє міністр, переказати кошти можна через карти "Монобанк", "Приватбанк" та "Альфа-Банк". Інші банки також найближчим часом можуть приєднатися до ініціативи.

Гроші можна надіслати до благодійного фонду "Повернися живим" або на спеціальний рахунок Національного банку України.

Нагадаємо, що за сьогоднішній день, 25 лютого, армія Російської Федерації зазнала рекордних втрат (понад 1000 осіб). У Сухопутних Військ ЗСУ зазначили, що українські військовослужбовці захищатимуть свою землю і триматимуть оборону.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого, набирає обертів. Ворог іде на Київ, зазнаючи при цьому величезних втрат. Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва готова до переговорів із Києвом, але виставив абсолютно нездійсненні умови.

Читайте також, що доктор права, адвокат Іван Ліберман наголошує, що у будь-який час може бути відключено інтернет та мобільний зв'язок. І радить виписати на папір номери телефонів найпотрібніших, необхідних людей та служб. Щоб можна було хоча б написати повідомлення, якщо не вийде додзвонитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини