Головна Новини Суспільство події Знову без тепла: синоптик розповів про похолодання та заморозки
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову без тепла: синоптик розповів про похолодання та заморозки

До кінця тижня на українців чекає зміна температури

3 травня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Синоптики оприлюднили  свій прогноз та  роблять попередження про нестійку погоду на кілька найближчих днів. Вони знову говорять  про опади  та пониження температури. Свій прогноз, зокрема, оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич на meteoprog.

Знову без тепла: синоптик розповів про похолодання та заморозки

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Погода на 4 травня


Завтра, 4 травня, в західних регіонах очікуються  дощі.

Опади прийдуть в деякі місцевості  центральних регіонів.  В інших областях країни  істотних змін в погоді не буде.

Напрям вітру — змінних напрямків, 3-8 м/с.  Стовпчик термометра  вночі показуватиме +4…+9 °С, вдень +17…+22 °С, в західних та північних регіонах стане  холодніше до +9…+14 °С.

Погода  5 травня

В передостанній робочий день, 5 травня  прогнозист говорить  про невеликі, місцями  помірні  опади.  В південних, центральних та східних  територіях він прогнозує навіть  грози. Пориви вітру змінних напрямків, 5-10 м/с, при грозах поривчасті.

Вночі в північних та  західних регіонах  буде до +2…+7 °С, на решті українських  територій  +7…+12 °С. Вдень +14…+19 °С, найхолодніше буде в  західних  регіонах, термометр показуватиме тільки +8…+13 °С.

Погода на  вихідні

"6-7 травня на тлі циклонічної діяльності очікується нестійка погода з дощами та суттєвим зниженням температури повітря, починаючи із західних та північних областей", — оприлюднив свій прогноз синоптик.

Пориви вітру — переважно північно-західного напряму 7-12 м/с. Стовпчик термометра  в суботу в західних та північних областях вночі показуватиме тільки +1...+6 °С, вдень +7...+12 °С; в інших регіонах  вночі +5…+10 °С, вдень +13…+18 °С.

У неділю вночі буде +2…+7 °С, в західних регіонах  України  прогнозуються заморозки на поверхні ґрунту та в повітрі 0…-5 °С; вдень стане тепліше +9…+14 °С.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що новий циклон підморозить Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини