Головна Новини Суспільство події Тепла не буде: новий циклон підморозить Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепла не буде: новий циклон підморозить Україну

Максимальна температура повітря в Україні передбачається +10 +11 градусів

19 квітня 2023, 23:10 comments16609
Поділіться публікацією:

Ситуація з погодою  в ці квітневі дні не дуже порадує українців. Як застерігають прогнозисти, в  нашу країну знову йде   похолодання і  дні з дощами.

Тепла не буде: новий циклон підморозить Україну

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За словами синоптика  Наталії  Діденко з четверга, 20 квітня, в Україні знову очікується  чергове похолодання і дощі.

Стовпчик термометра не дуже плюсуватиме і протягом дня  показуватиме скромно +8 +13 градусів.

"Найбільш тепло буде на Волині, Рівненщині (несподіванка!) і в більшості південної частини, очікується +12 +16 градусів", — дає свій прогноз Діденко.

В столиці країни 20 квітня теж буде йти дощ, хмарно і  відчутно похолодає. Стовпчик термометра максимально показуватиме  +10 +11 градусів.

"Вихідними, коли багато хто поїде прибирати, приводити в порядок могили близьких, в більшості областей України буде тепло, проте не без дощів", — підсумувала  свій прогноз синоптик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде потужний циклон з Балкан. 17 квітня, вночі  на території Вінницької, Житомирської, місцями  в Київській та Одеській,  і в південних  регіонах прогнозуються невеликі дощі. Як повідомляють  прогнозисти Укргідрометцентру, на інших територіях  України істотних опадів не буде. Стовпчик термометра  вночі  плюсуватиме + 4-9°, в східних, Чернігівській та Сумській областях + 1-6° тепла; вдень + 11-16°, на Закарпатті та в Криму до + 20°, на високогір'ї Карпат вночі та вдень + 2-7° тепла. В столиці початок тижня очікується без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Вночі плюсуватиме +6-8° тепла, вдень  + 12-14°.

За інформацією, що  оприлюднив в соцмережах синоптик Віталій Постригань,  найближчими  днями  погоду в центральних українських регіонах визначатиме  потужний антициклон "Петра", який не принесе істотних опадів. Але далі території нашої країни  потраплять  під вплив циклону "Свен", що зараз  переміщається до нас з Балкан.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини