Головна Новини Суспільство події Знову бабине літо: коли в Україні припиняться дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову бабине літо: коли в Україні припиняться дощі

Температура повітря в Україні протягом тижня буде поступово падати

12 жовтня 2020, 06:18 comments1068
Поділіться публікацією:

Попри те, що за вікном уже майже середина осені, погода не втомлюється радувати жителів України сонцем і тепло. Понеділок, 12 жовтня, не стане винятком. Дощі можуть пройти тільки в деяких західних регіонах. Такий прогноз на сьогодні зробили синоптики Укргідрометцентру.

Знову бабине літо: коли в Україні припиняться дощі

Погода в Україні. Фото: wallhere.com

Дощі, які впадуть на західні регіони, не будуть рясними. Та й зачеплять вони далеко не всіх. Наприклад, у Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях день обіцяє бути сонячним. Максимальна температура на Заході сьогодні — 19 градусів. Щоправда, пощастить так далеко не всім.

В інших українських регіонах синоптична ситуація сьогодні буде подібною — ніякого дощу і тепле осіннє сонце. Денна температура повітря на Півночі, Сході та в Центрі буде коливатися в межах 19-22 градусів. Трохи прохолодніше сьогодні буде в Житомирській і Чернігівській областях — до +19.

А ось термометри в південних областях покажуть далеко не осінні 23-24 градуси тепла. До слова, тут сьогодні також без опадів.

Знову бабине літо: коли в Україні припиняться дощі - фото 2

Остаточно територію України дощі покинуть вже до середини тижня. Однак з сонячною погодою прийде і похолодання. Зокрема, на Заході денна температура може впасти до +9.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що військові пілоти з Великобританії зняли рідкісне природне явище — вогні святого Ельма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини