Головна Новини Суспільство неймовірно Військові пілоти Великобританії зняли рідкісне погодне явище
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові пілоти Великобританії зняли рідкісне погодне явище

Саме явище не небезпечне, воно лише попереджає про негоду

11 жовтня 2020, 09:15 comments1559
Поділіться публікацією:

Є багато рідкісних природних явищ, які заворожують і захоплюють своєю красою і водночас лякають. Одним з них є вогні святого Ельма, які вдалося сфотографувати військовим пілотам Великобританії, які пролітали в районі екватора. Про це повідомляє видання New York Post.

Військові пілоти Великобританії зняли рідкісне погодне явище

Під час польоту екіпаж зняв на обшивці літака спалахи електрики, які нагадували блискавки та супроводжуються тріском і шипінням. Відео з погодним явищем було опубліковано на сторінці в Twitter 99-ї ескадрильї Королівських ВПС.

Відомо, що вогні святого Ельма не становлять небезпеки, хоча можуть створити сильні радіоперешкоди. Їх поява говорить про те, що в атмосфері сильно підвищується напруженість електричного поля. Ці вогні попереджають про грози, сильні піщані бурі таі навіть виверження вулкана.

Найчастіше вогні святого Ельма бачили моряки на щоглах своїх кораблів, вони попереджали про те, що насувається сильна гроза. Римський філософ і письменник Луцій Сенека писав, що під час грози "зірки як би сходять з неба і сідають на щогли кораблів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на заході Канаді вдалося сфотографувати рідкісну місячну веселку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини