Головна Новини Суспільство події ЗНО-2021: який предмет здали найгірше
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗНО-2021: який предмет здали найгірше

Стали відомі порогові бали по п"яти шкільним дисциплінам

25 червня 2021, 07:30 comments2768
Поділіться публікацією:

В Українському центрі якості освіти назвали порогові бали нинішніх тестів з п"яти шкільних дисциплін. Для абітурієнтів, які отримали середню освіту мовою, який не входить в групу слов'янських мов мінімальну кількість балів знизили. Про це повідомляють в прес-службі Центру.

ЗНО-2021: який предмет здали найгірше

ЗНО в Україні (фото з відкритих джерел)

Після чергового засідання членів експертної комісії фахівці встановили граничні бали за такими шкільних дисциплін: українська мова — сімнадцять балів, українська мова та література — двадцять сім балів, українська історія — двадцять сім балів, біологія — двадцять два бали і географія — двадцять чотири бали.

Учням, які отримали шкільний атестат про повну загальну середню освіту мовою, що не входить в групу слов'янських мов — встановили інший поріг. Зокрема, з української мови — 10 балів, а з української мови та літератури — 19 балів.

Крім цього, на сайті установи опублікували інформацію про поріг "склав/не склав" у 2021 році. Отже, згідно з даними найбільше школярів не подолали цей поріг з історії України — 18 відсотків, з української мови — 7,45 відсотка, з української мови та літератури — 7,96 відсотка, з біології — 2,34 відсотка, і по географії — 5, 38 відсотка.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в МОН розповіли як школярі вчитимуться з 1 вересня. Міністр освіти Сергій Шкарлет повідомив, як може відбуватися навчання в школах з 1 вересня 2021. За словами міністра, учні ходитимуть до школи та забудуть про дистанційне навчання.

Міністр вважає, що ймовірність переходу на дистанційне навчання з 1 вересня 2021 залежить від дисципліни українців. За його словами, потрібно просто навчитися жити в умовах пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини