Головна Новини Суспільство події Знадобиться фольга: як виростити багатий урожай картоплі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знадобиться фольга: як виростити багатий урожай картоплі

Городникам порадили скористатися лайфхаком, за допомогою якого можна підвищити врожай картоплі

4 травня 2022, 02:30
Поділіться публікацією:

Картопля — корисний, смачний і популярний овоч на нашому столі, тому його садять у великій кількості. Але щоб отримати хороший і багатий урожай, за культурою потрібно правильно і своєчасно доглядати. Якщо ви не бажаєте використовувати хімічні засоби, тоді скористайтеся лайфхаком, який допомагає підвищити врожайність овочів. Що для цього потрібно?

Знадобиться фольга: як виростити багатий урожай картоплі

Як отримати багатий урожай картоплі без хімії (фото з відкритих джерел)

Візьміть алюмінієву фольгу, вона складається з міді, алюмінію, кремнію та заліза. Вони можуть сприятливо вплинути на подальше зростання картоплі, якщо використовувати їх при посадці овочів. Річ у тому, що ці речовини можуть наситити картоплю, а також захистити її від різних шкідників та захворювань. І це, своєю чергою, підвищує врожайність продукту.

Ще, як кажуть експерти, фольга запобігає стеженню ґрунту, а тому його грудки не тиснуть на незміцнілі бульби. Між бульбами й землею утворюється невеликий прошарок, завдяки якому відбувається природне провітрювання. В результаті овоч отримує достатньо світла, тепла та води.

Щоб збільшити врожай картоплі, потрібно взяти фольгу і зробити з неї маленькі кульки. Перед тим, як висаджувати розсаду в ґрунт, киньте по кульці в кожну лунку, так овоч не прітиме. А після збирання врожаю витягніть фольгу, бо вона вже до того моменту віддасть ґрунту свої корисні речовини.

Нагадаємо, які дні у травні 2022 року є сприятливими для висадки картоплі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що травень — найтепліший весняний місяць, бо погода стає відносно стабільно теплою, а отже, у городників з'являється багато роботи. У цей період найкраще садити огірки, моркву, капусту та інші овочі. Але які дні є найсприятливішими для посадки? Можна звернутися за допомогою до місячного календаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини