Головна Новини Суспільство події Змінили позицію: як у Facebook та Instagram пояснили заборону на заклики до смерті Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Змінили позицію: як у Facebook та Instagram пояснили заборону на заклики до смерті Путіна

Проте бажати вбивств "російських окупантів" - можна

14 березня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

Представники компанії Meta Platforms переглянули своє рішення стосовно  дозволів користувачам Facebook та Instagram поширювати заклик  про смерть глави Кремля Володимира Путіна.

Змінили позицію: як у Facebook та Instagram пояснили заборону на заклики до смерті Путіна

У компанії змінили свою позицію (фото з відкритих джерел)

Як інформує  Reuters, компанія "звужує фокус", аби  були конкретизованими  межі  того, що дозволено. Зараз заклики щодо зазіхань на  вбивство  Путіна,  та самопроголошеного білоруського президента Олександра Лукашенка заборонено.

Тепер тут не допускають  закликів до насильств стосовно  мешканців Росії. Разом з тим, бажати смерті російських солдатів, коли говориться про їх вторгнення в Україну, все ж можна. Представники компанії трактують це як один із способів клієнтів засуджувати російське вторгнення.

 Як зазначив представник керівництва компанії Нік Клегг, щоб усунути ситуацію із двозначністю стосовно їх позиції, вони звужують свої вказівки і чітко заявляють, що не допускають заклику до смерті глави держави на своїх платформах. Для них це складні рішення. Але ситуація в  Україні швидко розвивається. Тому вони продумали всі наслідки й тримають власні вказівки, одночасно контролюючи їх, адже  контекст завжди  у розвитку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Facebook та Instagram дає зелене світло на заклики до смерті Путіна, Лукашенка та окупантів.Соцмережі Facebook та Instagram ухвалили рішення дати "зелене світло" користувачам у низці країн публікувати пости, в яких містяться заклики до смерті президента РФ Путіна, а також самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка. Також, користувачі соцмережі можуть закликати до насильства проти російських солдатів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lidia

16 березня 2022, 11:07

https://www.tenniskafe.com/drugi/analizi-i-komentari/dimitrov-sreshtu-bublik-istoriyata-na-sapernichestvoto-dosega/

Влад

15 березня 2022, 00:59

Meta Platforms та їх мережі Facebook та Instagram є УКРАЇНОФОБСЬКИМИ соц мережами зі своїми SS ШТАНДАРТАМИ, які заперечують ГОЛОДОМОР у 1932-1933 роках та ГЕНОЦИД в УКРАЇНІ рошистами з 1932-1975 р.р. про масові вивезення, депортацію цілих УКРАЇНСЬКИХ сімей на вбивство, катування та знищення в концтабори Гулага, Сибіру, Колими, Магадана, Півночі та Заполярья росії УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ..!!! Усі документальні факти, які викладають дописувачі у цих УКРАЇНОФОБСЬКИХ мережах, негайно блокуються від 14-45 діб їхніми кацапомордими рашиськими МУДОРАТОРАМИ посилаючись на їх SSштандарти УКРАЇНОФОБСЬКОЇ мережі, бо вони висвітлюють масові вбивства та геноцид УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ...!!! Це говорить про те, що КЕРІВНИКИ -МУДОРАТОРИ є неосвідченою худобою в знаннях про історію УКРАЇНИ та БОРОТЬБУ її ГРОМАДИ проти рашистофашистів починаючи з 1672 року по 2021 роки і е знають, що УКРАЇНА і УКРАЇНЦІ є СПАДКОЄМЦЯМИ КИЇВСКОГО ХРЕЩЕННЯ 860р.(КНЯЗЬ АСКОЛЬД) 988 РОКУ (КНЯЗЬ ВОЛОДИМИР)....!!! УКРАЇНА - ПЕРША ЗГАДКА В 1187 РОЦІ. УКРАЇНА З’ЯВИЛАСЯ НА КАРТІ ЄВРОПИ В 1224 РОЦІ...!!!! А Московське ханське поселення заснував ХАН Золотої орди, МЕНГУ-ТИМУР у 1272році. Москва і московія є продуктом діяльності монгола-татарської орди та особистим рішенням ХАНА Золотої орди, МЕНГУ-ТИМУРА. МОСКОВСЬКЕ ЦАРСТВО БУЛО СКЛАДОВОЮ ТЕРИТОРІЄЮ ЗОЛОТОЇ ОРДИ ДО 1480 РОКУ, ПО ФАКТУ ДО 1505 РОКУ. А також ці соціальні мережі заперечують БАТЬКА УКРАЇНИ АНДРІЯ БАНДЕРУ та блокують усіх хто про нього публікує ДОКУМЕНТАЛЬНІ ДОКАЗИ ІСТОРІЇ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ...!!! І ТАКИХ ДОКАЗІВ по БЛОКУВАННЮ УКРАЇНСЬКИХ ВИДАТНИХ ІСТОРИКІВ в МЕРЕЖІ ТЬМА і є ДОКАЗИ ТАКОГО БЛОКУВАННЯ цих дописів, цими УКРАЇНОФОБСЬКИМИ мережами зі своїми SS ШТАНДАРТАМИ, які не відповідають КОНСТИТУЦІЇ та ІСТОРІЇ УКРАЇНИ та БОРОТЬБИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ У РОКИ ГЕНОЦИДУ....!!! ЦІ УКРАЇНОФОБСЬКІ МЕРЕЖІ Meta Platforms та їх мережі Facebook та Instagram МАЮТЬ БУТИ ЗАБЛОКОВАНІ В УКРАЇНІ І ПРИТЯГНУТІ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ...!!!


Новини