Головна Новини Суспільство події Facebook та Instagram дає зелене світло на заклики до смерті Путіна, Лукашенка та окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook та Instagram дає зелене світло на заклики до смерті Путіна, Лукашенка та окупантів

Соціальні мережі Facebook та Instagram дозволятимуть користувачам у деяких країнах публікувати пости, в яких містяться заклики до смерті Путіна, Лукашенка чи насильства проти російських солдатів

11 березня 2022, 09:52
Поділіться публікацією:

Соцмережі Facebook та Instagram ухвалили рішення дати "зелене світло" користувачам у низці країна публікувати пости, в яких містяться заклики до смерті президента РФ Путіна, а також самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка. Також, користувачі соцмережі можуть закликати до насильства проти російських солдатів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Reuters".

Facebook та Instagram дає зелене світло на заклики до смерті Путіна, Лукашенка та окупантів

Путін та Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Представник Meta Platforms пояснив, що на час російського вторгнення в Україну було прийнято рішення зробити виняток із правил та дозволити публічно висловлювати заклики до смерті російським окупантам.

При цьому в Meta Platforms пояснили, що це не означає, що заклики до розправи і насильства можна буде адресувати у бік звичайних громадян Росії. Виняток стосується лише Путін та російських окупаційних військ.

Також говориться, що заклики до смерті Путіна і Лукашенка будуть вирішуватися, якщо користувачі соцмережі не докладно описуватимуть методи розправи і страти.

Тимчасова зміна політики соцмереж із приводу закликів до насильства проти російських окупантів (крім військовополонених) стосується таких країн, як: Вірменія, Азербайджан, Естонія, Грузія, Угорщина, Латвія, Литва, Польща, Румунія, Росія, Словаччина та Україна.

Зазначимо, 24 лютого російський президент Путін звернувся у відеозверненні до російського народу, в якому оголосив початок "військової спецоперації в Україні". По суті, це і став початок відкритого військового вторгнення РФ в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — путінська Росія та гітлерівська Німеччина — експерт назвав явні паралелі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини