Головна Новини Суспільство події ЗМІ: Юлія Тимошенко захворіла на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Юлія Тимошенко захворіла на коронавірус

Стан Тимошенко і місце її лікування поки невідомі

23 серпня 2020, 11:54 comments6355
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 серпня, стало відомо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заразилася на COVID-19. Вірус також виявили у її рідних. Таку інформацію надало видання "РБК-Україна" з посиланням на свої достовірні джерела.

ЗМІ: Юлія Тимошенко захворіла на коронавірус

Поки невідомо, в якому стані перебуває український політик і де вона проходить лікування. Повідомляється лише, що коронавірусною інфекцією також заразилася 40-річна дочка політика Євгенія та її чоловік Артур Чечоткін. Про їх стан також нічого не відомо.

Нагадаємо, що COVID-19 в Україні не збавляє обертів. За минулу добу в країні зафіксували майже 2 тисячі нових заражених. Найбільше нових випадків зареєстрували у столиці України, а також Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Жертвами коронавірусу стали 2 271 осіб, з них 27 — за вчорашній день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що діагноз COVID-19 лікарі підтвердили у голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. Чиновник зараз знаходиться на самоізоляції і проходить медикаментозне лікування, його стан стабільний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини