Головна Новини Суспільство події В Україні коронавірус виявили у глави обласної адміністрації
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні коронавірус виявили у глави обласної адміністрації

На Тернопільщині коронавірус підтвердився в очільника області

22 серпня 2020, 19:31 comments1537
Поділіться публікацією:

Діагноз COVID-19 лікарі підтвердили у голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. Про це він повідомив 22 серпня у Facebook.

В Україні коронавірус виявили у глави обласної адміністрації

Фото: facebook.com/Trush.Volodymyr

Так, наразі чиновник перебуває на самоізоляції та проходить медикаментозне лікування. Труш пише, що самопочуття в нього – не найкраще. Через хворобу глава області буде працювати в дистанційному режимі. У повідомленні він зауважив, що розумів постійне перебування у зоні ризику, бо цього вимагала робота на посаді очільника області.

"Коронавірус це не жарт, не метод політичного впливу чи надумана технологія. Тому наполегливо прошу кожного дотримуватися карантинних заходів", — закликав Труш.

Він додав, що область опинилася під загрозою, адже коронавірусна епідемія в регіоні не збавляє оборотів. Так, за добу на Тернопільщині підтвердили 207 нових випадків інфікування. Труш зазначив, що є десятки важких хворих, які не можуть самостійно дихати.

Нагадаємо, на коронавірус захворів нардеп від "Слуги народу", а також мер Луцька. Нещодавно стало відомо, що на COVID-19 перехворів син президента Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини