Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися, що робить у довічно засуджена працівниця: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, що робить у довічно засуджена працівниця: подробиці

Про її працевлаштування повідомив міністр

30 серпня 2021, 16:49
Поділіться публікацією:

Громадянка, що відбуває довічне покарання, відтепер працює в Міністерстві юстиції України на посаді радниці керівника міністерства. Про це повідомляє "РБК-Україна", використовуючи отриману інформацію у відомстві. Видання не афішує анкетні дані нової працівниці.

ЗМІ дізналися, що робить у довічно засуджена працівниця: подробиці

Жінка працює дистанційно (фото з відкритих джерел)


 "Працює онлайн на спеціально обладнаному робочому місці, аналітика даних", — зазначають журналісти видання.

Про цю незвичну для всіх новацію – нове відкрите робоче  місце для українки, яка здійснила важкий злочин і до кінця життя перебуватиме в місцях позбавлення волі, проінформував керівник міністерства.

"Працює нормально. Роботодавець і працівник задоволені", — повідомив Денис Малюська. Як наголосив керівник відомства, "взагалі працювати треба усім".

"На шиї у держави висіти вкрай небажано. А у ситуації з довічниками це не просто заробіток, а й ресоціалізація — головна мета, для якої витрачаються мільярди гривень платників податків. Заради нашої з вами безпеки", — саме так підсумував свій вчинок міністр.

Раныше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Денис Малюська заявив, що ув'язнені мають працюватиУ своєму інтерв’ю ресурсу "Радіо Свобода" міністр юстиції України Денис Малюська розповів деталі про утримання довічно ув'язнених.

За його словами, в країні зараз півтори тисячі осіб засуджені до довічного ув’язнення. Утримуються вони за державний кошт. За місяць на одну особу витрачається близько 10 тисяч гривень. Якщо врахувати середню кількість життя людини та кількість ув'язнених, можна зрозуміти, що витрачається досить велика сума. Міністр наголошує, що ув'язнених потрібно залучати до роботи, за яку вони будуть отримувати кошти та частково забезпечуватимуть себе. Тим самим вони знімуть навантаження з державного бюджету. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини