Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися, чи будуть в Україні посилювати карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, чи будуть в Україні посилювати карантин

Джерело в Офісі президента повідомив, що карантин посилювати НЕ будуть

3 жовтня 2020, 18:36 comments1306
Поділіться публікацією:

Станом на суботу, 3 жовтня, в Україні не планують посилювати карантинні обмеження. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело в Офісі президента України.

ЗМІ дізналися, чи будуть в Україні посилювати карантин

"В Офісі президента постійно стежать за динамікою поширення COVID-19. В Україні, як і в усьому світі, число хворих з кожним днем зростає. І з цим на даний момент нічого не можна вдіяти. Головне, що статистика завжди під рукою, Володимир Зеленський часто буває в інших регіонах країни і особисто стежить, як йде боротьба з хворобою на місцях. у цьому допомагають лікарі, голови адміністрацій, які йдуть на контакт ", — повідомило джерело.

Також джерело додало, що керівництво країни контролює ситуацію.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, що означає заява головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, що першої хвилі карантину в країні було.

Політолог Володимир Цибулько дивується: "Якщо не було першої хвилі, тоді на що витрачені кошти з національного фонду подолання COVID-19? Ляшко намагається бути більше політиком, ніж медичним менеджером. І тому виникає підозра, що основним його завданням є не порятунок людей, а створення білого шуму, якогось інформаційного фону, який не буде дратувати Зеленського ".

І без Ляшка зрозуміло, підкреслює експерт, що при такому управлінні державою друга хвиля і локдаун обернуться повним економічним крахом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини