Головна Новини Суспільство події Жителі Дарниці беруть облаштування озера Вирлиця у свої руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Дарниці беруть облаштування озера Вирлиця у свої руки

Жителі Дарницького району організувалися, щоб забезпечити облаштування території навколо озера Вирлиця та створити там парк

20 грудня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Схоже, жителі столичного мікрорайону Дарниця втомилися чекати, хтось за них вирішить, як саме облаштовувати територію, що прилягає до озера Вирлиця. І, зібравши ініціативну групу, направили до Київради відповідну місцеву ініціативу. Це одна з офіційних форм участі місцевих жителів в управлінні життям території, де вони проживають. І місцева влада не може не звернути на неї уваги. Як передає видання "Коментарі", про створення ініціативної групи повідомляє канал новин "Дарниця Live".

Жителі Дарниці беруть облаштування озера Вирлиця у свої руки

Озеро Вирлиця. Фото: rutraveller.ru

Відповідне офіційне повідомлення члени ініціативної групи (жителі вулиць Каменська, Бажана, Харченка, Харківське шосе) адресували Київській міській раді згідно з Порядком внесення та розгляду місцевих ініціатив у місті Києві.

Паралельно ініціативна група розпочала збір підписів на підтримку цієї ініціативи серед мешканців Дарниці.

"Ініціативна група пропонуватиме внести до Київської міської ради як представницького органу територіальної громади міста Києва місцеву ініціативу: "Проєкт вирішення Київської міської ради "Про вирішення організаційних питань щодо розвитку транспортної інфраструктури, зон рекреації та збереження озера Вирлиця". У проєкті рішення передбачено створення нових територій зелених насаджень загального користування, вживання організаційно-правових заходів щодо впорядкування об'єктів благоустрою (територій загального користування) у межах вулиць Ревуцького, Колекторної та проспекту Бажана у Дарницькому районі м. Києва, а також проведення організаційно-правових заходів. покращення інфраструктурної мережі міста та підвищення рівня пожежної безпеки у районі", — йдеться у повідомленні.

Представники ініціативної групи також пропонують усім жителям Дарницького району приєднатися до ініціативи та взяти участь у зборі підписів на її підтримку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ідеальне озеро: вчені випадково натрапили на незвичайну знахідку у Чорнобилі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини