Головна Новини Суспільство події Жінка продала онлайн келихи з 13 тис. доларів всередині: хто був покупцем і де гроші зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка продала онлайн келихи з 13 тис. доларів всередині: хто був покупцем і де гроші зараз

Жінка колись поклала 13 тисяч доларів в коробку і просто забула про заначку

4 січня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

Мешканка Білорусі продали свої тисячні заощадження разом з келихами через інтернет. За даними представників Головного управління внутрішніх справ Мінського міського виконавчого комітету, жінка колись поклала 13 тисяч доларів до коробки та просто забула про заначку.

Жінка продала онлайн келихи з 13 тис. доларів всередині: хто був покупцем і де гроші зараз

Долари на додачу до покупки - фото з відкритих джерел

Через деякий час після продажу келихів, білоруска виявила відсутність заощаджень і звернулася до співробітників міліції. Жінка повідомила, що не знає, кому саме був проданий посуд, оскільки продаж здійснювався через Інтернет.

Міліціонерам вдалося встановити особу покупця і розшукати його. Ним також виявилася жінка, яка підтвердила, що коробка з келихами дійсно була з "сюрпризом". На запитання, чому жінка не повідомила про знахідку в міліцію, вона відповіла, що просто розгубилася. Співробітники міліції повернули всі заощадження власниці.

Нагадаємо, що раніше в вагоні поїзда Рахів — Харків пасажир забув валізу, в якому, як з'ясувалося потім, була значна сума грошей — 19 тисяч доларів. Провідник поїзда знайшов загублену річ і повернув її власнику.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що студент знайшов скарб божевільного мільйонера Форреста Фенна. Щасливчиком, який знайшов цінності, став 32-річний студент-медик Джек Стюф зі штату Мічиган. Про свою знахідку чоловік зважився розповісти тільки через кілька місяців після радісної події. Родичі Форреста Фенна цей факт підтвердили. У захованій скрині знаходилося золото, різний антикваріат і дорогоцінні камені. Загалом шукати скарб зважилися тисячі осіб, серед яких четверо загинули під час пошуків.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини