Головна Новини Суспільство події «Жахаюсь ходжу людей»: Неля Погребіцька вперше публічно розповіла про зґвалтування в Кагарлику
commentss НОВИНИ Всі новини

«Жахаюсь ходжу людей»: Неля Погребіцька вперше публічно розповіла про зґвалтування в Кагарлику

Зґвалтована поліцейськими у Кагарлику Неля Погребіцька розповіла, як живе після страшних подій

26 червня 2020, 15:03 comments2653
Поділіться публікацією:

Неля Погребіцька, жертва зґвалтування та катування поліцейськими у Кагарлику, наважилися розповісти про трагедію публічно, адже вважає публічність – єдиний її захист. Про це 26-річна дівчина сказала в інтерв’ю "Українській правді".

«Жахаюсь ходжу людей»: Неля Погребіцька вперше публічно розповіла про зґвалтування в Кагарлику

Фото: pravda.com.ua

Дівчина каже, що їй соромно розповідати свою історію публічно, але іншого вибору немає – боїться за своє життя та рідних. Зазначається, що тільки через місяць Нелі надали охорону. Правоохооронці, яких підозрюють у злочині, наразі знаходяться у СІЗО і наприкінці липня має відбутися судове засідання щодо продовження запобіжного заходу.

"Я думаю, що вийде цей Микола (Кузів, підозрюваний поліцейський, — ред.) чи Сергій (Сулима, підозрюваний поліцейський, — ред.), приїде та й вб’є – мене або мою родину. Він же казав, вийду – тебе і твою сім’ю знищу", — розповіла вона.

Постраждала каже, що ті страшні події розділили її життя навпіл.

"Я подивилась у дзеркало – вся в крові, не відчувала вже нічого. Він каже "Вмивайся водою". А води не було, то я рукавом втерлась. Вже й болі не відчувала, — описує подію Неля. — У відділку були люди і вони все чули, а деякі й бачили, але ніхто мені не допоміг. Потім як я упала, то за коси мене тягнув, то з ноги, з кулака, синяки такі були. Тоді до себе в кабінет повів, пістолета наставив, знову штовхав. І зажигалкою балувався (поліцейські зробили опіки на шкірі дівчини, — ред.)".

Крім того, у лікарні в Кагарлику відмовилися здійснити огляд дівчини.

"І в Обухові не хотіли. Кажу, в мене тут живіт ріже, болить, то вони тільки так, потрогали і все. Сказали, що не хочуть мати проблем із поліцією", — пояснила потерпіла.

Додамо, що Неля Погребіцька виховує доньку Аню 6 років, яка народилася із ДЦП. Постраждала мріє знайти гарну роботу, створити нормальну сім’ю і більше не боятися.

Нагадаємо, потерпіла у справі про зґвалтування у Кагарлику прийшла на прес-конференцію з адвокатами та нардепами. До останнього не знали, чи зможе Неля зайти у залу до журналістів, сказала адвокат постраждалої в Кагарлику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини