Головна Новини Суспільство події Зеленська потрапила на обкладинку глянцю та дала велике інтерв'ю: про що говорила перша леді (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська потрапила на обкладинку глянцю та дала велике інтерв'ю: про що говорила перша леді (ФОТО)

Перша леді дала велике інтерв'ю для ювілейного номера Elle Україна

2 вересня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Фото дружини президента Олени Зеленської   прикрашає обкладинку святкового номера українського глянцю Elle Україна.

 Зеленська потрапила на обкладинку глянцю та дала велике інтерв'ю: про що говорила перша леді (ФОТО)

Олена Зеленська (фото з відкритих джерел)

Популярному  світському виданню виповнюється 20 років. З такої нагоди журналісти вирішили порадувати своїх прихильників і вирішили, що їм буде цікаво поспілкуватись з дружиною очільника нашої держави Оленою Зеленською.

Найближча для президента України, людина,  відверто розповіла про свої справи, які реалізує на рівні країни, про  те,  чи просто це —  мати обов’язки першої леді країни, і представляти її на високому міжнародному рівні за кордоном. Про зустріч з Папою Римським і про інші цікаві зустрічі дружини президента України. 

За словами Олени Зеленської, "вона розуміє унікальність шансу спілкуватись з особливими людьми, які подарувала їй доля. А ще  — докласти власних старань для розв'язання питань, які вона не має права програти. Це для неї захоплююче та цікаво".  Додає можливостей дружині Президента України, ще  більше працювати над собою  та рости.

Шанувальники в соціальних мережах  лише позитивно оцінили  обкладинку з пані Оленою і написали  на її адресу щирі слова гарних побажань.

 Зеленська потрапила на обкладинку глянцю та дала велике інтерв'ю: про що говорила перша леді (ФОТО)  - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США Олена Зеленська показала новий стильний образДружина очільника нашої країни Олена Зеленська  у вівторок, 31 серпня разом з Володимиром Зеленським   прилетіла до Америки в рамках  запланованої зустрічі з американським президентом. На землю Сполучених Штатів Америки дружина гаранта  України ступила в  модельному голубому костюмі . На другий день візиту пані Зеленська мала чудовий вигляд в приталеній сукні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини