Головна Новини Суспільство події В США Олена Зеленська показала новий стильний образ: що одягнула перша леді (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В США Олена Зеленська показала новий стильний образ: що одягнула перша леді (ФОТО)

Перша леді одягла чорне стильне плаття

1 вересня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Дружина очільника нашої країни Олена Зеленська  у вівторок, 31 серпня разом з Володимиром Зеленським   прилетіла до Америки в рамках  запланованої зустрічі з американським президентом.

В США Олена Зеленська показала новий стильний образ: що одягнула перша леді (ФОТО)

Олена Зеленська (фото з відкритих джерел)

 На землю Сполучених Штатів Америки дружина гаранта  України ступила в  модельному голубому костюмі . На другий день візиту пані Зеленська мала чудовий вигляд в приталеній сукні. Свою струнку поставу вона вирізнила   модним поясом, з прикрас вибрала кольє. До плаття чудово підійшли туфельки нейтрального кольору на підборах.

 Українці засипали компліментами дружину українського президента.

"Неймовірно красива перша леді",  "Олено, ви чудова жінка. Гордість нашої країни", — такі  гарні відгуки з’явились під фото в соціальній мережі.

В США Олена Зеленська показала новий стильний образ: що одягнула перша леді (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Олена Зеленська виправдалася за кросівки у ВерсаліПерша леді нашої країни Олена Зеленська пояснила, чому була в кросівках під час зустрічі  з президентом Франції та його дружиною. Кросівки дружини українського гаранта не сподобались багатьом. Перша леді пояснила, чому обрала спортивне взуття. Бо, виявляється, обговорила це ще напередодні  з Бріджит Макрон. 

Український гарант та його дружина відвідали Париж ще у квітні цього року. Окрім офіційної зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном та першою леді країни, були й інші заходи.  Критикам не сподобалось, що перша леді України прийшла до Версалю у стильному тренчі, чорних штанах та кросівках.  Пані Олена ще сказала, що разом з Бріджит Макрон вони  швидко домовились, що не будуть одягати взуття на підборах.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/olenazelenska_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:21

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини