Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська виправдалася за кросівки у Версалі: навіщо вона порушила протокол
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська виправдалася за кросівки у Версалі: навіщо вона порушила протокол

Олена Зеленська розповіла, чому обрала спортивне взуття

6 серпня 2021, 21:27 comments1541
Поділіться публікацією:

Перша леді нашої країни Олена Зеленська пояснила, чому була в кросівках під час зустрічі  з президентом Франції та його дружиною. Кросівки дружини українського гаранта не сподобались багатьом. Перша леді пояснила, чому обрала спортивне взуття. Бо, виявляється, обговорила це ще напередодні  з Бріджит Макрон. Про  свій візит пані Зеленська розповіла  виданню "Фокус".

Олена Зеленська виправдалася за кросівки у Версалі: навіщо вона порушила протокол

Олена Зеленська у Версалі (фото - instagram.com/olenazelenska_official)

Український гарант та його дружина відвідали Париж ще у квітні цього року. Окрім офіційної зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном та першою леді країни, були й інші заходи.  Критикам не сподобалось, що перша леді України прийшла до Версалю у стильному тренчі, чорних штанах та кросівках.  

 "Коли запланована довга прогулянка музеями, то мені рекомендують вдягти зручне взуття. І коли мене критикують за кросівки, то маю відповісти, що інакше не можна – на підборах довго не погуляєш",- розповіла перша леді.

  Пані Олена ще сказала, що разом з Бріжит Макрон вони  швидко домовились, що не будуть одягати взуття на підборах.  Перша леді Франції порадила своїй українській колезі кросівки.  Олена Зеленська  обрала кросівки від французького бренду Veja.

"Кросівки Veja стали нашим реверансом французькій стороні – і вона (Бріджит Макрон) його помітила, це було дуже приємно. Veja – демократичний бренд, що базується на екологічності, не витрачає гроші на рекламу і працює з невеликими постачальниками. Тобто цей бренд про екологічність та свідоме споживання. Я вважаю, що зробила правильно, обравши його", — підсумувала дружина українського гаранта.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про другий президентський термін чоловіка: Олена Зеленська зняла інтригу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Данил

17 серпня 2021, 01:49

Уже даже стюардессы в кроссовках https://peaksport.com.ua/ru/catalog/krossovki_zhenskie чего столько шуму))))

Lilija

6 серпня 2021, 21:27

Т.е. другой обуви без каблуков,кроме кроссовок, не бывает.)) Ни стиля, ни вкуса.

ККК

6 серпня 2021, 21:01

Свинья она и в африке свинья! Тот случай когда быдло пришло к власти!


Новини