Головна Новини Суспільство події "Зелені коридори" в областях: які маршрути відкриті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зелені коридори" в областях: які маршрути відкриті

Триває евакуація мирного населення з населених пунктів

11 березня 2022, 10:07
Поділіться публікацією:

Віцепрем’єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що 11 березня продовжиться евакуація громадян з населених пунктів в Київській, Харківській, Запорізькій областях. Узгоджено наступні маршрути евакуації населення.

"Зелені коридори" в областях: які маршрути відкриті

Фото Телеграм Запорізька ОДА

Маршрути такі: Маріуполь-Запоріжжя; (з обов'язковим розмінуванням усього маршруту); Пологи-Запоріжжя; Волноваха-Покровськ; Енергодар-Запоріжжя; Ізюм-Лозова (Харківщина).

На півночі: Буча-Київ; Гостомель-Київ; Козаровичі-Київ; Микуличин-Київ; Андріївка-Житомир (Київська область); Макарів-Житомир та Бородянка-Житомир.

З Сумської області 11 березня зелених коридорів не буде, повідомив голова обласної адміністрації Дмитро Живицький. 10 березня із Сум “зеленим коридором” виїхали 2664 автомобілі, 54 — автобуси. Усього понад 12 тис людей. Це — колони з Краснопілля, Тростянця та обласного центру.

За інформацією Запорізької ОДА, вранці з Енергодару вже вирушила евакуаційна колона в складі: одного автобусу, 50 автівок та 5 вантажівок. В колоні їдуть загалом 255 людей. Місцеві мешканці можуть доєднатися до колони під супроводом Червоного Хреста в Дніпрорудному та Василівці.

За словами віце-прем'єрки, плануються відкрити гуманітарні коридори до Херсонської, Чернігівської, Харківської й інших областей для доставки продуктів, медикаментів, необхідних речей. Поки що маршрути опрацьовуються.

Як повідомляв портал, окупанти обстріляли авіацією Дніпро, Луцьк, Івано-Франківськ. Про це повідомив представник Офісу президента Михайло Подоляк.

"Великі міста України знову зазнають нищівних ударів. Вибухи вперше пролунали в Луцьку – у місті було припинено роботу двох котелень. Івано-Франківськ – три потужні вибухи. Дніпро також атакували. Руйнівна війна Росії проти цивільних громадян і великих міст України триває", — написав він.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини