Головна Новини Суспільство події Ворог вперше дістав авіаударом Дніпро та Луцьк: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вперше дістав авіаударом Дніпро та Луцьк: є жертви

Росія продовжує обстрілювати міста України

11 березня 2022, 08:10 comments2379
Поділіться публікацією:

У Луцьку з боку аеродрому пролунали вибухи, у Дніпрі нарахували три авіаудари. Таким чином Москва продовжує використовувати тактику, яку вже не раз використовувала в різних країнах, обстрілюючи мирні міста, навіть не вводячи туди військовий контингент. При цьому, Захід продовжує говорити, що небо над Україною ніхто закривати не збирається. Як повідомляє портал "Коментарі", першим про авіаудари повідомив мер Луцька Ігор Поліщук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ворог вперше дістав авіаударом Дніпро та Луцьк: є жертви

Вибух у Луцьку. Фото: з відкритих джерел

Мер Луцька закликав городян вирушати в укриття, повідомивши, що вибухи сталися у районі аеропорту, при цьому він попросив нікого не публікувати точних координат вибухів.

Очевидці повідомляють про 4 вибухи. Ймовірно, біля заводу "Мотор", який працює на авіаційну промисловість України. Дим також було видно у житлових кварталах. При цьому про загиблих та травмованих наразі не повідомляють.

У Новокодатському районі Дніпра сталося три авіаудари по місту – біля дитячого садка та багатоповерхівки, також росіяни прицільно потрапили у взуттєву фабрику, почалася пожежа. За інформацією, що уточнюється, одна людина загинула.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ повідомляють, що Джо Байдена та його команду чекає на непростий етап – треба приймати рішення, як далі бути з Росією та Путіним. Рейтингове видання The Washington Post повідомляє, що незважаючи на всіляку підтримку України з боку Штати в Америки не дуже вірили в те, що Україна зуміє вистояти у війні проти Росії. Тепер війна затягнулася, хоча раніше прогнози чиновників Білого дому та представників американських спецслужб зводилися до того, що Росія здобуде перемогу за кілька днів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

11 березня 2022, 08:22

Новокодакский... нельзя же быть такими БЕЗГРАМОТНЫМИ


Новини