Головна Новини Суспільство події "Здоровий глузд програв": Садовий розкритикував Кабмін
commentss НОВИНИ Всі новини

"Здоровий глузд програв": Садовий розкритикував Кабмін

Львівські школярі почнуть навчальний рік разом з усіма

24 липня 2024, 15:05
Поділіться публікацією:

Львівський мер Андрій Садовий визнав поразку у боротьбі за більш ранній початок навчального року. Попри рекомендації міського штабу розпочати навчання 19 серпня через ризик відключень електроенергії, Садовий погодився з рішенням Кабінету Міністрів України про початок навчального року 2 вересня.

"Здоровий глузд програв": Садовий розкритикував Кабмін

Мер Львова не зміг відстояти ранній початок навчання

У своєму дописі на Facebook Садовий висловив розчарування, що "здоровий глузд, демократія та децентралізація програли". Він підкреслив важливість гнучкості та швидкої адаптації до нових обставин під час війни, висловивши сподівання, що Кабмін має інформацію про те, якою буде зима, і що навчання відбуватиметься без форс-мажорів.

“Що я про це думаю. Здоровий глузд програв. Демократія та децентралізація теж. Але, здається, нікому того не треба. Той, хто приймає рішення — несе відповідальність. Сумніваюсь, але сподіваюсь, що Кабмін має інформацію про те, якою буде зима, і що навчання відбуватиметься без форсмажорів”, — написав Садовий. 

”Здоровий глузд програв”: Садовий розкритикував Кабмін - фото 2

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив, що навчальний рік у загальноосвітніх школах розпочнеться 2 вересня 2024 року і завершиться 30 червня 2025 року. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — в Україні розгорівся скандал щодо термінів початку навчального року. Освітній омбудсмен Сергій Горбачов та мер Львова Андрій Садовий висловили протилежні думки з цього приводу. Зокрема, міський голова Львов впевнений, що почати навчальний рік 19 серпня та завершити до Різдва — найкращий варіант для учнів, адже школи Львова можуть стати прихистком для всіх, хто потребує тепла та зарядки пристроїв у разі погіршення енергетичної ситуації взимку



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини