Головна Новини Суспільство події Завершено розслідування справи Михайла Єфремова
commentss НОВИНИ Всі новини

Завершено розслідування справи Михайла Єфремова

МВС завершило розслідування справи відомого актора

6 липня 2020, 20:22 comments3960
Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації завершило розслідування кримінальної справи актора Михайла Єфремова, який влаштував ДТП зі смертельним результатом. Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління МВС у Москві.

Завершено розслідування справи Михайла Єфремова

"Передбачуваний винуватець ДТП в той же день був затриманий співробітниками поліції. У найкоротші терміни організований і реалізовано в повному обсязі комплекс необхідних слідчих дій. В якості доказів до кримінальної справи долучено висновку автотехнічної, відеотехнічної, судово-медичної, дактилоскопічної та ряду інших експертиз", — йдеться в заяві.

Як писали "Коментарі", четвертим потерпілим у справі Михайла Єфремова став молодший син загиблого в ДТП Сергія Захарова і його цивільної дружини Ірини, Валерій. Потім адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв не став відповідати на питання журналістів про те, чи перебував актор за кермом автомобіля під час смертельного ДТП.

"Єфремов в момент дорожньо-транспортної пригоди нічого не пам'ятає. Усі ж ви бачили, у якому стані він перебував конкретно в той момент. Ось вже всі засоби масової інформації пишуть, що приїхали співробітники поліції та побачили там Єфремова. А коли вони приїхали? Після ДТП, правильно ж? Всі розповідають про те, що було після. Але ніхто не знає, що було до і під час", — сказав Пашаєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини