Головна Новини Суспільство події Завдав шкоди на 24 млн грн: чиновнику Мін'юсту повідомили про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдав шкоди на 24 млн грн: чиновнику Мін'юсту повідомили про підозру

Чиновник завдав збитків державі на 24 млн грн

30 березня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Керівнику держпідприємства системи Державної кримінально-виконавчої служби Міністерства юстиції України повідомили про підозру в завданні збитків державі на 24 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба МВС у вівторок, 30 березня.

Завдав шкоди на 24 млн грн: чиновнику Мін'юсту повідомили про підозру

Поліція - фото з відкритих джерел

Зазначається, що чиновник уклав завідомо невигідні для підприємства договори з суб'єктом господарської діяльності, який займається вирощування сільськогосподарських культур.

Умови угоди, які суперечили інтересам державного підприємства і були економічно необґрунтованими, чиновник з керівництвом центрального органу управління не погодив.

Досудове розслідування триває. Підозрюваному у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК) загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що раніше глава партії "Голос" Кіра Рудик повідомила, що в нинішній Верховній Раді під час голосування за окремі закони суми хабарів доходять до 60 тисяч доларів. Правда, вона сама не знає, хто брав гроші, а хто — ні. Але, за її словами, це легко зрозуміти, якщо подивитися, хто брав участь у голосуванні, а хто в цей час був відсутній.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні активізувався новий вид шахрайства: аферисти блокують і випускають заново сім-карти громадян, щоб обманом дістати кошти з банківських карт. Представник банку стверджує, що даний вид шахрайства пов'язаний з абонентами, які використовують сім-карти, не прив'язані до паспорта громадянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини