Головна Новини Суспільство події Заступник генпрокурора Симоненко їздив у відпустку до Іспанії на авто львівського підприємця Козловського
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступник генпрокурора Симоненко їздив у відпустку до Іспанії на авто львівського підприємця Козловського

Під час війни Симоненко міг перебувати у відпустці за кордоном 10 днів

21 січня 2023, 11:37 comments1129
Поділіться публікацією:

Заступник генпрокурора Олексій Симоненко їздив у відпустку до Іспанії на "Мерседесі" львівського підприємця та депутата Григорія Козловського. Більше того, супроводжував Симоненко – охоронець Козловського. Як передає видання "Коментарі", про це пише "УП", розкриваючи подробиці журналістського розслідування Михайла Ткача.

Заступник генпрокурора Симоненко їздив у відпустку до Іспанії на авто львівського підприємця Козловського

Заступник генпрокурора Олексій Симоненко. Фото: ОГП

"За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів", — написав Михайло Ткач.

За словами джерел Симоненко залишив Україну 30.12.2022 через ПП "Краковець" на автомобілі Мерседес р.н. НД 0001 ХН, разом із Віктором Деркачем (за кермом). А повернувся в Україну 08.01.2023 через ПП "Краковець" разом із Романом Серетком (за кермом) на тому самому авто.

"Автомобіль, яким подорожував Симоненко зареєстрований на компанію ТОВ "ХОЛДИНГ "ГРАНД ГОТЕЛЬ"". Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця та депутата Григорія Козловського. Правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати, чим саме займається людина, яка має відношення до ТОВ "Винниківська тютюнова фабрика", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Козловський є почесним президентом ФК "Рух" та власник коханого з початку вторгнення Росії серед української еліти готелю у Львівській області "Emily Resort", який іноді безоплатно гостинно приймає топ-чиновників.

Також Серетко, який завозив заступника гепрокурора в Україну, є охоронцем Козловського: "Якщо подивитися у відповідному додатку як записаний у телефонах пан Серетко, то записаний він як охоронець Козловського та начальник охорони того самого готелю "Emily Resort".

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував: українські танкісти вже готові розпочати навчання на танках Leopard.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:46

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини