Головна Новини Суспільство події Запровадження воєнного стану в Україні: у "Слузі народу" назвали єдину умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Запровадження воєнного стану в Україні: у "Слузі народу" назвали єдину умову

Режим запроваджуватиметься виключно у разі повномасштабного вторгнення Росії

26 листопада 2021, 09:56
Поділіться публікацією:

Запровадження воєнного стану на території України можливе в тому випадку, якщо Російська Федерація здійснить реальне вторгнення, порушивши кордони нашої держави. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський.

Запровадження воєнного стану в Україні: у "Слузі народу" назвали єдину умову

Війна на Донбасі - фото з відкритих джерел

Народний обранець зазначив, що розмови про такий режим у країні ведуться, це питання обговорюється. "Слуга народу" наголосив, що віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко вже називав умову для запровадження воєнного стану — повномасштабне вторгнення Росії в Україну за лінію розмежування у бік нашої держави.

Семінський висловив сподівання, що Москва не вторгнеться на територію України, і закликав "діяти тверезою головою та бути готовими до того, що це може реально статися".

"Якщо таке станеться, ми як держава повинні боротися до кінця... Я ще раз хочу зазначити, воєнний стан вводитиметься виключно у разі повномасштабного вторгнення", — додав "слуга народу".

Зазначимо, раніше експерти для видання "Коментарі" оцінили ймовірність російського вторгнення. Зокрема, полковник СБУ у відставці Олег Старіков висловив думку, що у Кремлі можуть піти на відкрите вторгнення, якщо Україна розгорне масштабні воєнні дії на окупованих територіях.

Раніше у матеріалі інттернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що в Берліні відбулася спільна прес-конференція канцлера Німеччини Ангели Меркель та її польського колеги Матеуша Моравецького. На заході Ангела Меркель заявила, що Європейський Союз має бути готовим запровадити додаткові санкції проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини