Головна Новини Суспільство події Запоріжжя вводить спецдовідці для проїзду в громадському транспорті: хто отримає перепустку
commentss НОВИНИ Всі новини

Запоріжжя вводить спецдовідці для проїзду в громадському транспорті: хто отримає перепустку

При цьому транспорт працюватиме за звичайними маршрутами і графіком, без обмежень за часом

15 квітня 2021, 05:35
Поділіться публікацією:

З 16 квітня в Запоріжжі вводяться нові правила проїзду в міському громадському транспорті. Від пасажирів зажадають довідку встановленого зразка. Рішення міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла на засіданні 14 квітня.

Запоріжжя вводить спецдовідці для проїзду в громадському транспорті: хто отримає перепустку

Громадський транспорт (фото з відкритих джерел)

При цьому транспорт працюватиме за звичайними маршрутами і графіком, без обмежень за часом, але потратили до  транспорту людина зможе тільки  за спеціальною перепусткою.

Таким чином, користуватися громадським транспортом зможуть тільки працівники так званої критичної інфраструктури, педагоги, люди, які потребують медичної допомоги та батьки дітей, яких необхідно підвозити до дитячих садків.

Довідку буде оформляти і видавати підприємство, установа, організація, де людина працює, або ж керівник лікувального закладу.

Нагадаємо, в Києві для проїзду в громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки. Це станеться в разі, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі "Україна 24". Так, київська влада розглядає можливість повної зупинки громадського транспорту і перехід на спеціальний режим. Поки ж введення пропусків не планується. Крім того, в КМДА вважають недоцільним збільшувати кількість транспорту для жителів столиці, тому що вважають таке рішення "неефективним". В той самий час Поворозник закликав всіх роботодавців перейти на дистанційну форму роботи, "тому що від кількості транспорту, який буде їздити, можна порвати ланцюг коронавірусу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини