Головна Новини Суспільство події Заморозки, а потім спека: синоптик розповів про погоду у травні
commentss НОВИНИ Всі новини

Заморозки, а потім спека: синоптик розповів про погоду у травні

На початку травня будуть дощі й заморозки, але вкінці місяця в Україну прийде справжня спека

22 квітня 2021, 15:12
Поділіться публікацією:

Весна у 2021 році наступає пізно, проте вже на одне із головних християнських свят — Великдень (2 травня) очікується тепло. Про це в коментарі ТСН повідомив народний синоптик Леонід Горбань, пише "УНІАН".

Заморозки, а потім спека: синоптик розповів про погоду у травні

Заморозки, а потім спека: синоптик розповів про погоду в травні - фото з відкритих джерел

За його словами, така холодна весна пояснюється впливом Сатурна.

"Весна така і повинна бути в цьому році. 2021 рік під керуванням Сатурна. Роки Сатурна все перевертають, у весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно росте. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно — 2 травня. Природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла", — сказав Горбань.

Згідно з його прогнозом, на початку наступного місяця на Україну чекає дощова погода і навіть заморозки, однак наприкінці травня прийде спека. Горбань каже, що 1 і 2 травня буде тепло, 3 травня можливий дощ, а вже із 4 травня на українців чекає похолодання тривалістю у три дні.

"У період із 8 до 11 травня буде тепло, але похмуро, 12-21 травня — ясно і тепло, 22-23 травня — дощі. Вкінці місяця — спека, в останній день місяця, 30 травня, йтиме дощ", — резюмував синоптик.

Нагадаємо, що синоптик Наталка Діденко розповіла про погоду в Україні 23 квітня. За її словами, завтра температура повітря в західних і північних областях різко знизиться, а вдень вона складе не більше 7-12 градусів тепла.

Інтернет-видання "Коментарі" також писало, що в Україну прийшов новий атмосферний фронт, який приніс похолодання й опади на захід країни. Синоптики прогнозували холодну погоду, дощі й навіть мокрий сніг у розпал квітня.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини