Головна Новини Суспільство події Замість Путіна посланець Папи провів зустріч із дитячим омбудсменом РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість Путіна посланець Папи провів зустріч із дитячим омбудсменом РФ

Путін проігнорував зустріч, тому посланець Папи провів зустріч із дитячим омбудсменом РФ

30 червня 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", спецпредставник Папи Римського Франциска кардинал Маттео Дзуппі зустрівся з дитячим омбудсменом РФ Марією Львовою-Бєловою, яку звинувачують у примусовій депортації українських дітей. Про зустріч повідомила сама Львова-Бєлова у Telegram, опублікувавши спільне фото.

Замість Путіна посланець Папи провів зустріч із дитячим омбудсменом РФ

Маттео Дзуппі та Марія Львова-Бєлова. Фото: Телеграм Львівської-Бєлової

Посібниця путінського режиму заявила, що під час зустрічі вдалося обговорити гуманітарні питання, пов'язані з воєнними діями та захистом прав дітей.

"Впевнена, що християнське кохання та милосердя допоможуть у діалозі та взаєморозумінні", – написала Львова-Бєлова.

6 червня президент України Володимир Зеленський прийняв спеціального представника Папи Римського Франциска кардинала Маттео Дзуппі у Києві.

У березні Палата досудового провадження II Міжнародного кримінального суду в березні видала ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна та Марії Львівської-Бєлової, уповноваженої президента РФ з прав дитини та обвинуваченої у військових злочинах, пов'язаних з незаконною депортацією та незаконним переміщенням дітей.

Нагадаємо, Папа Римський Франциск заявив, що Ватикан бере участь у якійсь непублічній мирній місії, щоб "спробувати покласти край конфлікту між росією та Україною". Про що свідчить ця заява? Що це може бути за непублічна місія? Яка ймовірність, що Київ та москву посадять цього року за стіл переговорів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін відмовився прийняти посланця Ватикану зі світу в Україні: яка причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини