Головна Новини Суспільство події Західний антициклон змінить погоду в Україні на довгих вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Західний антициклон змінить погоду в Україні на довгих вихідних

Синоптики розповіли про погоду в Україні

13 жовтня 2021, 23:10 comments2664
Поділіться публікацією:

В Україну йде новий західний антициклон Oldenburgia, завдяки якому похмура  погода  з холодними дощами зазнає змін. Про  те, якою буде пані погода – теплою із сонцем чи — не дуже  на свято Покрови й три подальших вихідні.

 Західний антициклон змінить погоду в Україні на довгих вихідних

Погода в Україні зміниться через антициклон (фото з відкритих джерел)

Як стверджує знаний прогнозист Наталка Діденко, дощі йтимуть лише на північному сході держави. Також можливі опади, зокрема, дощі зі снігом в Карпатах.

Разом з тим, погода буде вологою через холодні осінні тумани, які прогнозуються на все більших територіях.

Дощі сіятимуться вже в п’ятницю, 15 жовтня за смугою регіонів. Це — Одеська область, Кіровоградська, Черкаська, Дніпровська, Харківська. Більше опадів метеорологи не прогнозують.

Вихідні будуть не теплими, вдень тільки трохи плюсуватиме+8+13, вночі геть зимно+1+6. Сильний буревій прийде на свято Покрови на лівобережну частину країни. Про це попереджає пані Наталя.

В столиці на свято Покрови й до кінця цього тижня дощі киян не турбуватимуть. Але також буде холодно. Вночі+2+5, вдень стовпчик термометра підніметься+9+13градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погода.Жовтень показує свій цьогорічний норов. Вдень — рвучкий вітер при ніби сонячній погоді, а вночі чекаємо заморозки в переважній більшості регіонів України.Також фахівці-синоптики попереджають про небезпеку через збільшення сили буревію, це її І рівень — жовтий, в західному регіоні та південно-східній частині його пориви матимуть силу до 20 метрів за секунду. Вже не перші жовтневі заморозки 0-5 прийдуть в ніч 6 жовтня на всю територію країни, крім Закарпаття та південних регіонів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини