Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погода

6 жовтня в Україні зміниться погода

5 жовтня 2021, 23:15 comments1120
Поділіться публікацією:

Жовтень показує свій цьогорічний норов. Вдень — рвучкий вітер при ніби сонячній погоді, а вночі чекаємо заморозки в переважній більшості регіонів України. Такою, в середу, 6 жовтня буде погода за прогнозами працівників Укргідрометцентру.

Синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погода

В Україні зміниться погода (фото з відкритих джерел)

Також фахівці-синоптики попереджають про небезпеку через збільшення сили буревію, це її І рівень — жовтий, в західному регіоні та південно-східній частині його пориви матимуть силу до 20 метрів за секунду.

Вже не перші жовтневі заморозки 0-5 прийдуть в ніч 6 жовтня на всю територію країни, крім Закарпаття та південних регіонів.

Єдиний плюс — опадів у середу не буде й світитиме сонечко.

Стовпчики термометра в середу денної пори покажуть 10 +15, вищою температура буде лише в Закарпатській області та в південному регіоні, там +18.

Ніч прогнозується холодною, лише +4, приморозки на поверхні грунту. Вийнятком буде Закарпатська область та Південні регіони, де очікується 6 +8 градусів.

Нагадаємо,що сайт "Коментарі" інформував про те, що Синоптики сказали, якою буде погода в жовтні. Останні дні вересня ще радують українців сонячними променями, а вже  в  жовтні  середня місячна температура в Україні очікується в межах+ 7+12 ° C тепла, в Карпатах+ 6+7 ° C. Це біля до кліматичної норми. Синоптики прогнозують, що місячна кількість опадів очікується 28-67 мм, в Карпатах місцями 80-105 мм, що в межах кліматичної норми. Абсолютний мінімум температури повітря +4-16 ° C , в північних, центральних, східних областях й в Карпатах місцями +17 ° C . Абсолютний максимум температури повітря + 26-° C тепла, в Криму до + 35 ° C, на високогір'ї Карпат 20-21 ° C.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини