Головна Новини Суспільство події Загадкова записка: батько підозрюваного у вбивстві Фаріон розкриває нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Загадкова записка: батько підозрюваного у вбивстві Фаріон розкриває нові деталі

Вбивство Ірини Фаріон: батько підозрюваного заперечує зв'язок сина зі злочином

12 серпня 2024, 17:51 comments6165
Поділіться публікацією:

У центрі гучної кримінальної справи про вбивство Ірини Фаріон з'явилася нова деталь – батько підозрюваного В'ячеслава Зінченка рішуче заперечує причетність свого сина до злочину, спростовуючи поліцейські звинувачення та коментуючи нібито знайдену в їхній квартирі записку.

Загадкова записка: батько підозрюваного у вбивстві Фаріон розкриває нові деталі

Вбивство Ірини Фаріон: батько підозрюваного заперечує зв'язок сина зі злочином

18-річний В'ячеслав Зінченко, який приїхав до Львова для зустрічі з друзями, опинився у вирі звинувачень після трагічної події. За словами його батьків, хлопець повернувся додому та продовжував вести звичайне життя.

"Повернувся додому і далі вів нормальне, звичайне життя. А це — інша справа і треба шукати справжніх убивць і замовників. Це ніяк не пов'язано з моїм сином. Доказів дійсно немає", – стверджує мати підозрюваного в інтерв'ю місцевому телеканалу.

Батько В'ячеслава, Федір Зінченко, також висловив свої сумніви щодо слідства. Зокрема, він спростував існування згаданої записки, яка, як стверджується, містить зізнання сина про таємницю, яку він ховав від батьків заради їхньої безпеки. 

"Слідство не розповідало про існування цього листа і тим більше про його зміст. Я був на допиті, і слідчий нічого такого не говорив. Також не показав мені, що він листувався з якимись ультраправими рухами. Цього немає в клопотанні про обрання запобіжного заходу. Тому взагалі з доказовою базою все дуже сумно", — зазначив він.

За його словами, ніхто у їхньому домі навіть не знав прізвища Фаріон. Водночас, він розповів про зацікавленість сина українською історією та культурою, зокрема, його захоплення фігурами українського націоналізму, такими як Степан Бандера та Роман Шухевич, що може вказувати на спільні інтереси з Фаріон.

Читайте також на порталы “Коментарі” — Суд дав дозвіл на перегляд телефонних записів у справі вбивства відомої мовознавиці Ірини Фаріон. Відповідне рішення 8 серпня ухвалив слідчий суддя Галицького районного суду Львова, відкривши шлях для аналізу телефонних даних В’ячеслава Зінченка, підозрюваного у цьому резонансному злочині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини