Головна Новини Суспільство події За якої умови в Україні можуть зупинити транспорт - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

За якої умови в Україні можуть зупинити транспорт - Степанов

Влада активно обговорює питання локдауну

27 березня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Ситуація з Covid-19 в Україні стає все складнішою. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" розповів, чи можуть в країні зупинити рух громадського транспорту та за якої умови це станеться.

За якої умови в Україні можуть зупинити транспорт - Степанов

Карантин в Україні: за якої умови зупинять транспорт. Фото: sgpress.ru

За словами Степанова, Кабінет міністрів України може тимчасово припинити рух транспорту тільки коли ситуація з коронавірусом почне виходити з-під контролю. Проте зараз вводити таке обмеження не планують.

Міністр наголошує, що зараз дуже важливо дотримуватися карантинних норм, щоб не допустити колапсу медичної системи.

Окрім того, Максим Степанов зазначив, що влада активно обговорює питання локдауну.

"Ми повинні балансувати між епідеміологією і життям країни, бізнесом. Моя радниця вважає за необхідне зараз вводити локдаун аж до зупинки транспорту. Але ми поки дивимося на ситуацію", — додав міністр.

Варто зазначити, що зараз до червоної карантинної зони входять 11 регіонів країни. Серед них Київська, Одеська, Чернівецька, Івано-Франківська, Сумська, Житомирська, Львівська, Черкаська, Миколаївська, Закарпатська області та Київ.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів обіцяють виплатити ФОПам по 8 тисяч гривень. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів головні подробиці рішення. Про підтримку бізнесу читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що глава столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан розповів, хто найчастіше порушує карантинні обмеження в Києві. Так, попри масові санкції, умов карантину в Києві часто не дотримується громадський транспорт. Детальну інформацію можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини