Головна Новини Суспільство події За яких умов працюватимуть українські торгові центри та розважальні заклади у локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

За яких умов працюватимуть українські торгові центри та розважальні заклади у локдаун

У Міністерстві повідомили, що розробляється спеціальне програмне забезпечення для відвідувачів торгово-розважальних центрів

16 серпня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

За яких умов працюватимуть українські торгові центри та розважальні заклади у локдаун

Як працюватимуть заклади під час посилення карантину, фото ТРЦ "Гулівер"

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та його заступник Олександр Комаріда разом із представниками Спілки українських підприємців обговорили, як працюватиме бізнес під час осінньо-зимового карантину за умов ускладнення ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус. Про це повідомляють на сторінці Спілки українських підприємців (Спілки) в Facebook.

Члени Спілки поставили міністру запитання, які їх найбільше хвилювали. Щодо посилення карантину Віктор Ляшко наголосив, що уряд продовжуватиме дію адаптивного карантину. Кожна область буде входити в ту чи іншу зону карантину залежно від кількості хворих.

У Міністерстві введуть послаблення карантинних обмежень. Послаблення діятимуть для закладів, де 80 і більше відсотків персоналу будуть вакциновані.

У розважальні заклади та торгово-розважальні центри будуть пускати клієнтів, які отримали щеплення від коронавірусу. Також до торгово-розважальних закладів хочуть пускати відвідувачів, які зробили ПЛР-тест або експрес-тест на  COVID-19 на  місці.

За інформацією міністра, буде створено програму, яка дозволить записуватися онлайн на відвідування торгово-розважального центру. Таким чином можна буде контролювати кількість людей в приміщенні. Таку ініціативу висловив міністр охорони здоров'я наводячи приклад схожої програми, що вже працює в Німеччині.

Як повідомляв портал "Коментарі", уряди різних країн світу намагаються всіма можливими способами прискорити процес вакцинації. У багатьох країнах оголосили, що звільнятимуть з роботи працівників, які не хочуть робити щеплення.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини