Головна Новини Суспільство події За підозрою в держзраді затримано відомого політолога: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

За підозрою в держзраді затримано відомого політолога: подробиці

Михайла Погребинського підозрюють у незаконному збагаченні

27 березня 2022, 20:09 comments2070
Поділіться публікацією:

У Києві затримали політолога Михайла Погребинського, який часто виступав на пропагандистських каналах Кремля. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

За підозрою в держзраді затримано відомого політолога: подробиці

Михайло Погребинський (фото з відкритих джерел)

 Погребинського пов'язують з олігархом-втікачем та Кумом Путіна — Віктором Медведчуком. Правоохоронці підозрюють Михайла Погребинського  у державній зраді та незаконному збагаченні.

26 березня у квартирі в Києві у політолога провели обшук. Правоохоронці заявили, що  Київський центр політичних досліджень і конфліктології, яким керував політолог, на постійній основі вивчав настрої українського суспільства, а отримана інформація передавалася в Росію.

На це повідомлення відреагувала політик Вікторія Сюмар, які заявила, що в Україні є люди, що за бабло писали звіти про "любов українців до Путіна".

"І ось є ці тіпа "незалежні політологи" за російські гроші. Вони — вороги. Це ті, хто за бабло писали звіти про "любов українців до Путіна" і організовували круглі столи про "діалог". Ось саме це і є державною зрадою. І саме за це потрібне довічне",- заявила вона.

Також депутатка розповіла, що їй також робили схожі "пропозиції" та пропонували багато грошей.

"Всі ці "нє всьо так однозначно" і "надо іскать путі сопрікосновєнія". Абсолютно впевнено вам кажу: всі ці люди — зрадники! Ви думаєте на мене не виходили з пропозиціями "нужно думать о діалогє" і припинити "бєздумную украінізацію"? Виходили. Дуже впливові люди. Багато пропонували. З Расєї. Ще кілька років тому, коли процес українізації дуже хотілось зупинити. Але кожен робить свій вибір. Мій вибір був — українська мова, українські пісні, заборона російської в школі і Україна — частина Європи. І я знаю, що для рашистів я ворог і хунта. І що такі як ми, підлягають "денацифікаціі" в першу чергу",- зазначила політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що до будинку Усика зайшли окупанти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фофа

28 березня 2022, 09:14

Эту сволочь редкостную над бы посадить лет на 15.....


Новини