Головна Новини Суспільство події До будинку Усика зайшли окупанти: як відреагувала його дружина
commentss НОВИНИ Всі новини

До будинку Усика зайшли окупанти: як відреагувала його дружина

Олександр Усик служить в теробороні, а у його будинку у Ворзелі поселилися окупанти

27 березня 2022, 16:12
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що будинок відомого українського боксера Олександра Усика окупували російські військові. До повномасштабного вторгнення окупантів країни-агресора родина боксера та чемпіона світу проживала у Ворзелі під Києвом.

До будинку Усика зайшли окупанти: як відреагувала його дружина

Фото ілюстративне

Олександр Усик з родиною виїхали з будинку. Про те, що наразі там перебувають російські окупанти в інстаграм-сторіс повідомила дружина спортсмена Катерина Усик.

Жінка висловилася на адресу окупантів нецензурною лексикою наголосила, що їх скоро знищить українська армія.

"Поживіть у моєму домі! Не довго вам залишилося! Дон, дон, дон", — написала вона в соцмережі, потроливши таким виразом Кадирова.

Боксер повідомив ще на початку березня про бажання приєднатися до територіальної оборони Київської області.

"Може, це прозвучить сентиментально, але моя душа належить Господу, а моє тіло та моя честь належать моїй країні, моїй сім'ї. Так що страху немає, абсолютно ніякого страху. Є лише подив — як таке може бути у ХХІ столітті? Бокс допомагає мені бути спокійним та морально підготовленим. Це знадобилося мені, щоб допомагати іншим, які панікують і нервують. Росіяни насправді не знають, що тут відбувається. Вони цього не бачать", – сказав Усик.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олександр Усик розповів, чому не переїхав в США. Професійний український боксер Олександр Усик поділився деталями сімейного життя та дитинства. Про це спортсмен розповів в інтерв'ю відомій телеведучій Маші Єфросиніній. Зазначимо, що Усик отримав звання чемпіона світу у важкій вазі, олімпійського чемпіона, чемпіона Європи та багаторазового чемпіона України.

До будинку Усика зайшли окупанти: як відреагувала його дружина - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини